OFICIAL: Rapid ramane in Liga I! Cristescu: Mi s-a luat o piatra de pe inima

UPDATE: TAS a respins si apelul formulat de Concordia Chiajna cu privire la legitimitatea meciului de baraj pentru mentinerea in Liga I, astfel ca Rapid va ramane in Liga I si ilfovenii continua la matineu! Nicolae Cristescu a declarat: “Mi s-a luat o piatra de pe inima! Este o decizie normala! Acum mergem la Vaslui sa castigam”.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins cererea de masuri preventive formulata de Concordia Chiajna. Gruparea ilfoveana a solicitat ca inainte de judecarea pe fond a revocarii meciului de baraj pentru mentinerea in Liga I, pierdut de Concordia in fata Rapidului cu 1-2, sa se anuleze meciul FC Vaslui – Rapid din prima etapa a Ligii I, anunta prosport.ro.

TAS a respins cererea de masuri preventive formulata de Concordia Chiajna. Dupa ce oficialii de la Chiajna au solicitat anularea meciului FC Vaslui – Rapid din prima etapa a Ligii I, feroviarii au inaintat, la randul lor, o cerere de interventie prin avocatul Vandellos, solicitand respingerea solicitarii ilfovenilor, noteaza prosport.ro.

TAS a dat dreptate giulestenilor si astfel, meciul Vaslui – Rapid, programat luni, 22 iulie, de la ora 21.30 se va disputa. Maine, cel tarziu, judecatorii de la TAS vor da si decizia in cazul meciului de baraj.

Sursa foto: prosport.ro