OFICIILE POSTALE vor fi INCHISE in zilele de 1 si 2 MAI si de SARBATORILE PASCALE

Toate OFICIILE POSTALE din mediul urban si rural vor fi INCHISE in zilele de 21 aprilie, A DOUA ZI a SARBATORII PASTELUI, dar si in datele de 1 si 2 MAI, a anuntat miercuri Compania Nationala POSTA ROMANA.

Potrivit sursei citate, programul este in conformitate cu prevederile CODULUI MUNCII, potrivit carora PRIMA si A DOUA ZI de PASTE sunt declarate zile de SARBATOARE LEGALA, in care nu se lucreaza. De asemenea, in zilele de 1 si 2 MAI, toate OFICIILE POSTALE si subunitatile postale subordonate acestora vor fi inchise.

Citeste si: ZILE LIBERE 2014: Guvernul a aprobat ca 2 Mai sa fie zi libera pentru bugetari

In zilele de 12 si 19 aprilie, toate subunitatile postale vor avea un program normal de lucru, avand in vedere ca achitarea drepturilor de protectie sociala se va efectua in avans, in intervalul 10-18 aprilie, la domiciliul beneficiarilor si pana in 29 aprilie, la ghiseele subunitatilor postale.

Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in zilele de 18 si 19 aprilie 2014 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie, mai spun sursele citate.

Sursa foto: radiomures.ro