OKTOBERFEST BUCURESTI si-a deschis portile

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 si Plaza Romania, in parteneriat cu detinatoarea marcii inregistrate Oktoberfest – SC Bonima SRL si Clubul Economic German din Brasov, au deschis joi cel mai mare eveniment care imbina traditiile romanesti cu cele germane: OKTOBERFEST BUCURESTI 2014, au anuntat reprezentantii institutiei.

“Pana pe 5 octombrie, bucurestenii sunt asteptati in parcarea Plaza Romania din Sectorul 6 la Festivalul OKTOBERFEST 2014, organizat impreuna cu Ursus, unde distractia este garantata prin imbinarea traditiei berii romanesti cu a celei bavareze. Spiritul specific festivalului este adus de organizatori direct de la Munchen, via Brasov, pana in marele cort de la Plaza”, afirma sursele citate.

Citeste si: Politia Locala Sector 6 va asigura ORDINEA si SIGURANTA PUBLICA la Oktoberfest 2014

Festivalul a debutat cu parada personajelor: care alegorice, personaje imbracate in cele mai frumoase costume bavareze si un spectacol de muzica si dans pe ritmurile Fanfarei Ingerii Albi.

Organizatorii au pregatit si multe noutati:

Cort cu etaj si balcoane! – in premiera absoluta pentru Romania, cortul OKTOBERFEST este dotat cu balcoane din lemn unde vor fi amplasate lojele.

Onkle Hans in marime naturala. Chiar mai mare! – Unchiul Hans, mascota OKTOBERFEST, vine la Bucuresti cu cei 2,5 metri inaltime pentru a va face impreuna fotografii de neuitat.

3. Parada cu 5 “atelaje” specifice: carute si care alegorice.

4. Zi de Salsa! Salsa, ritmul latino, Bavaria si spuma au in comun veselia debordanta si bucuria de a trai clipa. Sunt invitate cele mai tari cluburi de profil.

5. Regele OKTOBERFEST – concurs! Pe langa concursul de frumusete adresat doamnelor si domnisoarelor, va avea loc si unul pentru desemnarea Regelui festivalului. In fiecare searaa festivalului, va fi o etapa de concurs in urma careia va fi desemnat un castigator, urmand ca duminica, 5 octombrie, regii din fiecare seara sa se bata in finala. Numai unul va fi Regele OKTOBERFEST BUCURESTI 2014! Pentru a castiga coroana butoiului cu bere, acesta va trebui sa fie cel mai bun in a face declaratii de dragoste. Premiul va fi pe masura: un dozator de bere instalat la Rege acasa si plinul cu butoaie, timp de o luna!

Citeste si: OKTOBERFEST BUCURESTI vine cu multe NOUTATI

Miss OKTOBERFEST vor fi… trei! Anul acesta, Miss OKTOBERFEST nu va fi doar una. Alaturi de ea vor fi mai fi alese Miss Heidi si Miss Popularitate.

Miss OKTOBERFEST va fi Regina berii si va primi ca premiu vouchere de turism si o camera foto performanta.

Miss Heidi va pleca in Alpi sa il caute pe iubitul ei Peter. Selgros ii pregateste trusou si o lada de zestre. Va avea acolo tot ce-i trebuie pentru a supravietui si gati pe munte.

Miss Popularitate va fi cea mai aplaudata si sustinuta dintre concurente. Efortul va fi mare, dar si premiul pe masura: un frigider de la Domo, plin cu doze de bere.

OKTOBERFEST Zeitung! – O gazeta de hartie cu mirosul literelor proaspat tiparite.

”OKTOBERFEST iubeste natura” – Impreuna cu “Prietenii padurilor” vom colecta si recicla paharele de plastic. Premii pe masura implicarii si a efortului.

Hot Loferl Showband, in premiera la Bucuresti! – Trupa bavareza de la Onkle Hans de acasa va face un show de zile mari pe scena OKTOBERFEST BUCURESTI intre 25 si 29 septembrie: muzica, traditie, obiceiuri bavareze.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6