OLGUTA VASILESCU face o dezvaluire soc: Un DENUNTOR a sarit sa ma BATA!

Primarul Craiovei, LIA OLGUTA VASILESCU, s-a prezentat, miercuri, la Curtea de Apel  Bucuresti (CAB), unde judecatorii decid daca edilul va fi cercetat in arest preventiv, la domiciliu sau in libertate.

LIA OLGUTA VASILESCU a stat de vorba cu jurnalistii, spunand ca in acest dosar exista trei denuntatori, dintre care unul a incercat sa o agreseze fizic.

“Sunt trei denuntatori, toti cu dosare penale. Mi-au cerut lucruri ilegale, unul a fost scos cu Politia din Primaria Craiova, pentru ca a incercat sa ma agreseze fizic, iar alti doi nu spun ca m-au auzit pe mine cerand (mita – n.red.), ci i-au auzit pe ei (mituitorii – n.red.) vorbind”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, explicand ca nu poate da niciun nume.

CITESTE SI: LIA OLGUTA VASILESCU, PRIMARUL DIN CRAIOVA, VREA SA FIE CERCETATA IN LIBERTATE

De altfel, avocatul primarului din Craiova, Radu Marinescu declara, saptamana trecuta, ca denuntul in acest caz a fost facut de trei oameni de afacerii, iar unul dintre ei ar fi var al unui candidat la Primaria Craiovei.

“Nu inteleg cine e mituitor si cine e mituit. Inteleg ca eu sunt (mituit – n.red.), pentru ca mi-am facut imagine varuind aceste blocuri. In Romania anului 2016, se aresteaza primari ca varuiesc niste blocuri din sponsorizari, nici macar din bani publici”, a mai spus LIA OLGUTA VASILESCU, adaugand ca spectacolul sustinut de Goran Bregovic la Craiova nu a fost platit de niciun om de afaceri, ci din fondurile de campanie electorala ale USL.