OLIMPICII din liceele bucurestene, PREMIATI de Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, i-a PREMIAT vineri, la sediul municipalitatii, pe OLIMPICII din liceele bucurestene, pentru rezultatele deosebite obtinute in anul 2014, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Potrivit sursei citate, la eveniment au participat elevii olimpici, profesorii si parintii acestora, reprezentantii  Centrului de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret din cadrul Primariei Capitalei si ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Citeste si: CINCI MEDALII si LOCUL I in Europa pentru elevii romani, la Olimpiada Internationala de Fizica

“In felul acesta ne exprimam respectul fata de parintii si profesorii vostri, dar in primul rand fata de voi, elevii care ati inteles ca prin munca puteti sa va impliniti idealurile. Le multumesc profesorilor care v-au fost alaturi si care au contribuit la consolidarea educatiei pe care ati primit-o de la parintii vostri”, a declarat Oprescu.

Citeste si: O medalie de AUR si trei de ARGINT pentru elevii romani, la Olimpiada Internationala de CHIMIE

La eveniment au fost prezenti 64 de elevi din liceele bucurestene, acestia fiind PREMIATI cu diplome de excelenta si tabere din partea municipalitatii.

Cei 64 de elevi au obtinut locurile I, II sau III la olimpiadele nationale, la urmatoarele discipline: biologie, teologie, geografie, engleza, franceza, germana, latina, portugheza, limba romana, spaniola, greaca, matematica, rusa moderna, tehnica, stiinte pentru juniori, arte vizuale-arhitectura si istoria artei, chimie, fizica, informatica, tehnologia informatiei si germana moderna.