Olimpiu Moruțan a fost să negocieze cu oficialii FCSB! Ce a declarat jucătorul

Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani a sosit, sâmbătă, la București pentru primele negocieri cu FCSB. Jucătorul a venit la București însoțit de impresarul său și de președintele lui FC Botoșani, Cornel Sfaițer.

La finalul negocierilor, Moruțan a declarat că totul a fost în regulă, că s-a înțeles cu gruparea vicecampioană, dar încă nu s-a semnat contractul.

“Nu am semnat, am vorbit despre contract. Vreau să mă mai gândesc, să vorbesc cu familia. Ne-am înțeles la tot, dar vreau să mai vorbesc și eu cu familia. Așa am discutat, o să rămân până în vara la Botoșani. Poate n-o să joc în meciurile directe din play-off, în cazul în care ambele echipe se califică acolo. Trebuie să o iau pas cu pas și o să vedem la vară. Sunt foarte fericit, FCSB e un club mare și vreau să demonstrez”, a declarat Olimpiu Moruțan, conform ProSport.

Mijlocașul are 18 ani și a devenit o prezență constantă la naționalele României Under 17 și apoi Under 21. Gigi Becali s-a înțeles cu oficialii celor de la Botoșani pentru o suma de 700.000 de euro, și 20% dintr-un viitor transfer. Însă, Olimpiu Moruțan va rămâne până în vara în Moldova. În tranzacție ar putea fi inclusă și revenirea lui Golofca la Botoșani.

Sursă foto: prosport