Olimpiu Moruțan a semnat cu FCSB! Are o clauză de reziliere uriașă

Olimpiu Moruțan (18 ani) a semnat, joi, un contract valabil pe cinci ani cu FCSB. Mijlocașul va evolua la FC Botoșani, actuală să echipa, până la finalul sezonului, iar din vara va face parte din lotul vicecampioanei României. Moruțan va avea o clauză de reziliere în valoare de 70 de milioane de euro.

“Voi avea o clauză de 70 de milioane de euro. Ce mi-a oferit în plus FCSB față de Șahtior? De fapt, eu am ales cu sufletul Steaua. Consider că poate fi o rampă de lansare pentru viitor. Domnul Becali mi-a spus să îmi fac treaba bine la Botoșani, în următoarele șase luni. Apoi, mă așteaptă la București. Faptul că am semnat cu Steaua e un vis împlinit”, a spus Moruțan la plecarea de la sediul FCSB, potrivit Digi Sport.

Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, a declarat pentru Digi Sport că Morutan primise noaptea trecută o oferta foarte tentantă din punct de vedere financiar. FCSB a plătit pentru Olimpiu Moruțan aproximativ 700.000 de euro + procente la un viitor transfer și bonusuri în funcție de performanțe (calificarea în Champions League sau convocările la națională).

Salariul fotbalistului va fi de 10.000 de euro pe luna, iar remunerația va crește cu câte 25.000 de euro în fiecare an de contract, potrivit gsp.ro. În acest sezon, Moruțan a evoluat în 21 de partide pentru FC Botoșani, a înscris două goluri și a dat patru pase decisive.

Sursă foto: sport