OLT: Ministrul Dusa vrea sa termine drumul de acces la baza militara de la Deveselu pana la sfarsitul lui iunie

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, prezent, joi, la Deveselu, pentru a vedea stadiul lucrarilor pentru pregatirea bazei militare, a mentionat, la o intalnire cu reprezentantii administratiei locale, ca pana la sfarsitul lunii iunie vor fi finalizate drumul de acces si statia de epurare.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de MApN, ministrul Dusa s-a deplasat la Deveselu pentru a vedea stadiul lucrarilor pentru pregatirea bazei militare, drumul de acces fiind primul lucru pe care delegatia a dorit sa-l vada “pentru a creiona exact evolutia lucrarilor si a estima perioada de finalizare”.

“Am dorit sa vad stadiul lucrarilor si acest lucru este posibil doar la fata locului. Am reusit, impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, sa alocam bani pentru statia de epurare si sa rezolvam problema drumului ce trece peste calea ferata, care faciliteaza accesul in viitoarea baza”, a declarat ministrul Apararii, potrivit sursei citate.

De asemenea, ministrul Dusa le-a transmis reprezentantilor primariei comunei ca vor avea tot sprijinul din partea ministerului pentru ca toate lucrarile de amenajare, care sunt in responsabilitatea partii romane, sa fie finalizate conform graficului.

“Vreau sa avem o persoana responsabila cu lucrarile de amenajare si sa coordoneze totul in timp util. Pana la sfarsitul lunii iunie, impreuna cu primaria, vom finaliza drumul de acces si statia de epurare”, a afirmat ministrul Dusa in cadrul intalnirii avute cu reprezentantii administratiei locale.

Ministrul a declarat ca va prezenta structurilor implicate din MApN concluziile acestei vizite, pentru a lua cat mai curand posibil masurile necesare, se mai arata in comunicat.