Olt. O femeie gravidă și-a înjunghiat mortal concubinul dintr-un motiv stupid! Polițiștii au rămas blocați

Gravidă cu al doilea copil, o femeie din Olt și-a înjunghiat mortal partenerul de viață pentru simplul fapt că a enervat-o. Polițiștii încearcă să afle întregul set de circumstanțe.

Marți seara, o femeie a fost reținută de agenții de poliție. Procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt au acuzat-o că și-a omorât partenerul prin înjunghiere în urma unui episod de ceartă. Surse judiciare au confirmat evenimentul pentru Agerpres.

După primele cercetări de la fața locului şi în urma audierii femeii gravide, a reieşit că tânăra, din comuna Vulpeni, l-ar fi lovit pe concubinul său cu un cuţit, de două ori. Gestul extrem s-a petrecut în timp ce se certau, deoarece bărbatul ar fi vrut să meargă seara la o petrecere, iar femeia a decis ”să pună piciorul în prag”.

Tânăra de doar 29 de ani a recunoscut fapta și părea cât se poate de lucidă. Le-a explicat procurorilor responsabili de caz că, pe fondul discuției legate de plecare la petrecere, a avut loc o ceartă între ei. Pentru că s-a enervat, ea a decis să pună mâna pe un cuțit de pe masă și să-l înjunghie. A repetat gestul de două ori, după ce prima oară i l-a înfipt în claviculă.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, tânăra gravidă „a recunoscut starea de fapt”, iar procurorii urmează să stabilească „în concret” ce s-a întâmplat şi să dispună efectuarea unei expertize psihiatrice în cauză. Sunt șanse că gestul să fi fost motivat de un afecțiune psihică, un exces hormonal sau alt set de circumstanțe care să atenueze gravitatea faptei.

„Urmează să dispunem efectuarea unei expertize psihiatrice, pentru că mi se pare nejustificată totuşi reacţia. S-a dispus reţinerea”, a spus Anca Anuţa. Din păcate pentru tânăra femeie, bărbatul înjunghiat a murit în ambulanță, în timp ce era tranportat la spital. Primul copil al femeii gravide are patru ani.

Sursa foto: realitatea