Olt: Polițistul împușcat în cap, accidental, de iubita sa a murit după trei luni de chin

Bogdan Dumitrescu, poliţistul care la sfârşitul lunii ianuarie 2018 a fost împuşcat în cap de iubita lui, a murit. Bărbatul s-a stins pe patul de spital, duminică seară (29 aprilie), la trei lui de la accident, informează digi24.

Polițistul împușcat în cap de iubita lui a fost operat săptămâna trecută. Familia ar fi vrut să îl ducă la tratament într-o clinică din străinătate. Nu este exclus ca decesul poliţistului să fi survenit în urma unei septicemii – o anchetă va scoate la iveală exact ce s-a întâmplat.

Incidentul în urma căruia a ajuns în stare gravă la spital s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie. Bărbatul de 32 de ani a ajuns la spitalul din Craiova cu o plagă împuşcată în cap. Iubita lui a fost şi ea rănită la o mână. Poliţistul din cadrul SCCO Olt Bogdan Dumitrescu se afla, pe 31 ianuarie 2018, împreuna cu noua sa iubită, într-un aparatament închiriat. Acolo, au petrecut în compania unor prieteni și au consumat băuturi alcoolice.

Citește și: OLT: POLIȚIST DE LA CRIMĂ ORGANIZATĂ, ÎMPUȘCAT ÎN CAP DE IUBITA SA

Anchetatorii au stabilit că pistolul cu care a fost rănit agentul nu avea piedică. Iubita poliţistului le-a spus anchetatorilor că arma s-a descărcat accidental şi că nu a vrut să-i facă rău bărbatului, conform Digi24. A fost transportat în stare gravă la spital, suferind ulterior mai multe intervenţii chirurgicale.

Procurorii Tribunalului Olt au deschis imediat un dosar penal, iar Alina Gheorghe, 27 ani, prietena poliţistului, va fi cercetată de acum pentru ucidere din culpă. Bogdan Dumitrescu avea 33 de ani. Polițistul divorțase de un an și avea doi copii.

Sursa foto: realitatea