Omar Hayssam neaga existenta Grupului Manhattan

Omar Hayssam a declarat astazi ca grupul de firme Manhattan nu a existat niciodata, fiind vorba doar de o inventie a sa si a fratelui sau Mohamad Omar. Scopul: atragerea cat mai multor parteneri de afaceri.

Haissam a aratat ca Grupul Manhattan  nu a existat vreodata ca entitate juridica inregistrata, fiind vorba doar de societatile infiintate de el si fratele sau, care cuprindeau in titulatura cuvantul “Manhattan”.

Omar Hayssam a explicat ca o astfel de procedura este uzuala in lumea afacerilor, el intalnind situatii similare de companii ce cuprindeau in titulaturile lor “Wall Street” sau “Virginia”.

Aflat la judecarea dosarului in care este aczat de inselaciune si delapidare, Omar Hayssam a declarat marti ca fratele sau l-a tradat de mai multe ori in relatiile de afaceri, ca s-a folosit foarte mult de cunostintele pe care le avea si ca, la un moment dat, a ajuns sa fie amenintat de parteneri de afaceri ai acestuia.

“Imi spuneau oamenii ‘domnule Omar, am rezolvat ce m-ati rugat’. Fratele a interactionat cu toti cunoscutii mei si a apelat la ei tot timpul. Fratele meu a profitat de numele si relatiile mele”, a spus Hayssam.

In acelasi context, sirianul a spus ca a ajuns sa fie amenintat in dese randuri, chiar si cu o arma de foc, de catre parteneri de afaceri ai fratelui sau. “Am ajuns sa fiu amenintat cu moartea, cu arma de foc, totul din cauza afacerilor fratelui”, a aratat el.