Omul de afaceri Calin Mitica a fost RETINUT in dosarul CFR Calatori

Omul de afaceri CALIN MITICA a fost RETINUT pentru 24 de ore. In acelasi dosar mai sunt retinuti si fostul director de la CFR Calatori, Teodor Gavris, directorul Salinei Ocna Dej, Georgel Mihut si inca doi suspecti. 

Fostul director de la CFR Calatori, Teodor Gavris este acuzat de luare si dare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani.

Citeste si: VICTOR PONTA: MA BUCUR FOARTE MULT CA DNA FACE ANCHETE SI INVESTIGATII

Potrivit procurorilor, omul de afaceri CALIN MITICA a reusit sa obtina contractele pentru firmele sale prin intermediul lui Gavris. CALIN MITICA controleaza societatile Remarul 16 Februarie si Transferoviar Grup, scrie b1.ro

“La instigarea lui CALIN MITICA, Gavris Teodor Alexandru a participat la atribuirea, in conditii nelegale, a serviciilor in valoare maxima de 220.990.260 lei, catre SC REMARUL 16 FEBRUARIE SA, precum si la derularea raporturilor contractuale, in cazul acestor servicii, in conditii vadit dezavantajoase pentru SNTFC CFR CALATORI SA. Gavris Teodor Alexandru a incasat sume de bani, prin intermediul SC TEVPAG PLAN SRL, si de la SC SERVICE FAUR SRL.”, se arata in referatul DNA.

UPDATE. PERCHEZITII LA CFR CALATORI BUCURESTI SI GALATI. DIRECTOR DUS LA AUDIERI CU JANDARMII

Sursa foto: ziuadecj.realitatea.net