Omul de afaceri MIHAI MATEI, acuzat de fraude cu fonduri europene, a fost retinut

Omul de afaceri prahovean MIHAI MATEI, acuzat de fraude cu fonduri europene, cu un prejudiciu de doua milioane de euro, a fost retinut de catre procurorii DNA Ploiesti, marti seara, la finalul a peste 12 ore de perchezitii si audieri.

MIHAI MATEI, care controleaza mai multe firme, intre care si societatea Matero Ama, care in ultimii ani a avut mai multe contracte cu Consiliul Judetean Prahova, a fost scos incatusat, marti seara, din sediul DNA Ploiesti, la finalul catorva ore de audieri.

La iesirea de la DNA, acesta nu a facut nicio declaratie.

Potrivit unor surse judiciare, sotia omului de afaceri, Aura MATEI, suspecta in acelasi dosar, a fost pusa sub control judiciar.

In acelasi dosar, procurorii DNA Ploiesti au adus, marti, la audieri. doi angajati ai firmei contralate de catre cei doi soti, care in prima faza au fost audiati ca martori, ulterior schimbandu-li-se incadrarea juridica, cei doi devenind suspecti in acest caz.

La ora transmiterii acestei stiri, MIHAI MATEI este transportat inspre arestul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, din municipiul Campina.

Sursa foto: aktual24