Ontanu ii cere lui Oprescu sa rezolve problema ILUMINATULUI PUBLIC din cartierul Andronache

Primarul Sectorului 2, NECULAI ONTANU, i-a solicitat printr-un comunicat de presa primarului general al Capitalei, SORIN OPRESCU, sa rezolve problema ILUMINATULUI PUBLIC din cartierul Andronache.

Astfel, Ontanu ii “cere public” lui Oprescu si Primariei Capitalei ca, “din respect pentru cetatenii Bucurestiului, sa-si intre in atributii si sa intervina de urgenta pentru anularea starii conflictuale din cartierul Andronache generata de lipsa, de mai bine de trei luni, a iluminatului public pe sos. Andronache”, dupa cum se spune in comunicat.

“Rabdarea locuitorilor sectorului 2 din Soseaua Andronache a ajuns la limita si il anunta public pe primarul general Sorin Oprescu ca vor organiza demonstratii justificate, pentru a-i atrage atentia asupra gravelor probleme generate de lipsa iluminatului pe aceasta artera importanta de circulatie. Accidentele rutiere, furturile din locuinte si auto pe timpul noptii si insecuritatea generata de intuneric, a creat stare de tensiune in randul locuitorilor de pe Soseaua Andronache si risca sa scape de sub control in orice moment”, se mai spune in comunicat.

Citeste si: Piedone ii cere lui Oprescu sa ASTUPE GROPILE de pe marile artere din Sectorul 4

Potrivit sursei citate, neintelegerile dintre Primaria Capitalei si societatea comerciala cu care au incheiat contractul de executie a lucrarilor de modernizare a retelei electrice din soseaua Andronache au dus la imposibilitatea realizarii receptiei finale si implicit la darea in functiune a lucrarii. “Rezultatul incompetentei specialistilor Primariei generale face ca cetatenii care locuiesc pe o sosea importanta din capitala Romaniei Secolului XXI sa traiasca in intuneric de mai bine de trei luni. Asaltat de zecile de reclamatii ale locuitorilor de pe soseaua Andronache din Sectorul 2, primarul Neculai Ontanu s-a adresat in scris, in repetate randuri, Primariei Municipiului Bucuresti pentru remedierea problemelor, dar toate solicitarile au ramas fara raspuns si fara rezolvare. Avand in vedere aceasta situatie, edilul Sectorului 2 ii cere public primarului general si Primariei Municipiului Bucuresti sa intervina de urgenta pentru rezolvarea problemelor grave generate de lipsa iluminatului public pe Soseaua Andronache”, se mai spune in text.

Citeste si: Pericol de distrugere pentru “MICUL VERSAILLES” de pe Soseaua Kiseleff

Sursa foto: wowbiz.ro