Opel integreaza asistentul virtual Siri pe modelul Adam

Sistemul multimedia disponibil pe modelul Adam al celor de la Opel va integra pachetul Siri Eyes Free, usurand activitatile soferului.

Prin intermediul aplicatiei, soferul poate comanda initierea apelurilor, programarea unei intalniri sau citirea mesajelor, de sistem putand beneficia, conform automarket.ro, clientii care detin o statie de andocare FlexDock.

Sistemul, care functioneaza pentru oprice smartphone Apple, va va ajuta inclusiv cu localizarea pe harta sau cu distanta pe care o mai aveti de parcurs pana la destinatie.

Facilitatea Siri Eyes Free este disponbila de luna aceasta la comanda pachetului IntelliLink, care costa 300 de euro, iar masinile care au ajuns deja in posesia clientilor au la dispozitie update gratuit la orice dealer Opel.

Conform unui comunicat dat publicitatii de Opel, Siri Eyes Free poate fi utilizat in paralel cu celelalte facilitati oferite de Opel prin sistemul IntelliLink, implicit BringGo (aplicatia pentru navigatie), TuneIn (radio online) sau Stitcher (radio, podcast, emisiuni radio prin internet).

Sursa foto: opel.com