Opel lanseaza in luna martie modelul Astra OPC Extreme. FOTO in articol

Opel Astra OPC Extreme este noutatea nemtilor pentru Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Opel Astra OPC Extreme va avea multe elemente din carbon, masina fiind gandita in special pentru circuit, urmand sa fie cel mai rapid model Astra realizat de nemti. Intre 6 si 16 martie, in standul Opel din cadrul Salonului Auto de la Geneva iubitorii marcii din Russelsheim vor putea admira cea mai sportiva masina hatchback realizata vreodata de companie, scrie 4tuning.ro. Astfel, fel ca in 2002, cand Opel a lansat un concept numit Astra OPC X-treme, iata ca in 2014 Opel, nemtii reiau traditia si vin cu o masina sportiva extrem de performanta.

 

Modelul Astra OPC Extreme este un derivat direct al modelului Astra OPC Cup ce concureaza in Nurburgring Endurance Championship (VLN), fiind insa o masina de circuit legala pentru drumurile publice.

Citeste si: Opel suspenda productia a doua modele

Componente de carbon precum eleronul, capota si difuzorul spate vor reduce simtitor greutatea masinii fata de un OPC de serie, puterea motorului fiind insa aceeasi cu cea a unui Astra OPC de serie, adica 280 CP. Autoturismul hatchback ce promite sa fie cel mai rapid Astra fabricat vreodata vine cu o structura de rezistenta integrata, mai noteaza sursa citata, scaune de curse si centuri de siguranta in 6 puncte de prindere.

Sursa foto: 4tuning.ro