Opel Mokka, editie speciala dedicata MOSCOVEI. GALERIE FOTO

OPEL MOKKA MOSCOW EDITION a fost prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Moscova. Desi numele suna ca o editie speciala, crossoverul este de fapt un concept cu un stil unic, atat la interior, cat si la exterior.

OPEL MOKKA are succes in Rusia, motiv pentru care producatorul german s-a gandit sa celebreze acest lucru cu un model Moscow Edition, menit sa exploreze posibilitatile de personalizare ale crossover-ului.

Citeste si: ASA ARATA NOUL OPEL CORSA! TIE ITI PLACE? GALERIE FOTO

Exteriorul lui OPEL MOKKA MOSCOW EDITION are un exterior orange, cu elemente de protectie ale caroseriei imbracate in negru si mai multe insertii metalice. Autoturismul beneficiaza si de jante vopsite in doua tonuri de culoare, precum si de un desen special, litera “O” din interiorul cuvantului MOKKA, stilizata pentru a simboliza inelul central al Moscovei.

Cromatica orange continua si la interior, acolo unde exista scaune imbracate in piele de culoare bleumarin si cusaturi cu ata portocalie. Designerii OPEL MOKKA au adaugat si covorase speciale, iar plasticul este de o calitate superioara celei standard.

OPEL INTRA IN CONCURENTA DIRECTA CU DACIA!

Sursa foto: worldcarfans.com