Opel va lansa noul Insignia in luna septembrie

Noul Opel Insignia, urmasul modelului de clasa medie Vectra, va fi lansat in septembrie, la Salonul International Auto de la Frankfurt.

Modelul nemtilor urmeaza sa primeasca un facelift si noi motorizari, iesind in evidenta si gratie sistemului de propoulsie si a sasiului. In ceea ce priveste faceliftul, Opel ofera posibilitatea cumparatorilor sa opteze intre trei alternative de propulsie: pe benzina, diesel si GPL, cu puteri intre 110 CP si 325 CP.

In plus, noul Insignia va avea parte si de un nou sistem de infotainment, care poate fi  controlat prin intermediul unui ecran color de 8 inci, cu actionare tactila, soferul urmand sa aiba acces la radio, baza de stocare a melodiilor, conexiune smartphone sau navigatie cu harta 3D. Toate acestea se vor putea accesa nu doar prin intermediul butoanelor, ci si prin comanda vocala.

Alte tehnologii care atrag atentia asupra noului Insignia sunt radarul si sistemele de asistenta pe baza de camere video, asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral, sistemul de avertizare privind o coliziune frontala si sistemul de asistenta la parcare.

Sursa foto: autoworld.wordpress.com