Opera si Opereta din Bucuresti isi SUSPENDA spectacolele din acest weekend dupa tragedia de la Club Colectiv

Opera Nationala Bucuresti isi exprima profundul regret fata de tragicul accident petrecut vineri, 30 octombrie a.c,  la Bucuresti si transmite sincere condoleante tuturor celor care si-au pierdut rudele si prietenii in acest cumplit eveniment. 

In semn de compasiune si respect fata de victimele tragediei de la Clubul Colectiv, Opera Nationala Bucuresti a suspendat toate reprezentatiile programate sa aiba loc in acest weekend la Opera Nationala Bucuresti si la Teatrul de Opereta si Musical ,,Ion Dacian”, transmite institutia intr-un comunicat.

CITESTE SI: Mai multe CLUBURI DIN BUCURESTI si-au ANULAT PETRECERILE DIN HALLOWEEN

Astfel, spectacolele ,,La Boheme” de G. Puccini, ,,Don Quijote” de Ludwik Minkus si ,,Paris, mon amour” , regia Razvan Ioan Dinca,  vor fi reprogramate in cursul acestei stagiuni, datele la care vor avea loc reprezentatiile urmand a fi anuntate in curand.

CITESTE SI: TRAGEDIA din COLECTIV. Numarul mortilor a ajuns la 29. Doua victime au decedat duminica, la Bagdasar si Spitalul de Arsi. UPDATE

Biletele achizitionate raman valabile pentru spectacolele reprogramate. Spectatorii care au achizitionat bilete de la Casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti sau de la Casa de bilete a Teatrului de Opereta si Musical ,,Ion Dacian” si doresc sa-si  recupereze contravaloarea biletelor sunt rugaţi sa se prezinte la Casele de bilete incepand de marti, 3 noiembrie 2015. Spectatorii care au achizitionat biletele online si doresc sa-si recupereze contravaloarea acestora sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa bilete@operanb.ro. Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi restituita integral in contul din care a fost facuta plata.

Sursa foto: b365