OPERATIUNEA CRISTAL: ANAF a inceput verificarile la complexul comercial DRAGONUL ROSU

ANAF a demarat luni dimineata in jurul orei 7,30 verificarile in complexul comercial DRAGONUL ROSU, in cadrul OPERATIUNII CRISTAL.  Verificarile sunt conduse  de 60 de echipe formate din cate doi inspectori, se arata intr-un comunicat transmis luni de institutia de control.

“In pregatirea acestei actiuni au fost efectuate monitorizari ale intrarilor si iesirilor de marfa, dar si analize de risc ale agentilor economici care isi desfasoara activitatea in acest engros”, mai precizeaza comunicatul.

CITESTE SI: ANAF A DEMARAT OPERATIUNEA CRISTAL: EN-GROS-URILE DIN ROMANIA VERIFICATE DE INSPECTORII ANTIFRAUDA. LISTA CELOR VIZATE

DRAGONUL ROSU, aflat la iesirea din Bucuresti spre Urziceni, este cel mai mare complex engros din tara si este detinut de omul de afaceri NICOLAE DUMITRU “NIRO”. DRAGONUL ROSU este principalul punct de desfacere pentru marfurile de provenienta chinezeasca, care pleaca de aici spre mii de magazine din toata tara.

Reamintim faptul ca in cadrul OPERATIUNII CRISTAL sunt vizate 60 de engros-uri, iar la sfarsitul acestei prime etape care se va finaliza pe 25.12.2015, operatiunea va fi reluata la inceputul anului 2016, avandu-se in vedere rezultatele rapoartelor de evaluare ale primei etape.

Miercuri 28 octombrie, ANAF va prezenta rezultatele obtinute in urma actiunilor de control de saptamana trecuta, cand au avut loc primele verificari in 15 engros-uri din toata tara.

Sursa foto: jurnalul