OPORTUNITATE de ANGAJARE: DGASPC Sector 6 cauta persoane pentru servicii de ingrijire a varstnicilor la domiciliu

Aprobat spre finantare de catre Consiliul Local Sector 6, la initiativa primarului RARES MANESCU, proiectul “Ingrijiri la domiciliu pentru persoanele varstnice dependente de pe raza Sectorului 6” are nevoie de pregatirea si experienta a 20 de ingrijitori la domiciliu, 6 asistenti medicali si un sofer de ambulanta, informeaza un comunicat al PRIMARIEI SECTORULUI 6.

Noul program vine in intampinarea nevoilor cu care se confrunta o categorie sociala supusa frecvent marginalizarii si isi propune sa ofere sprijin persoanelor aflate in situatie de risc, ce necesita interventie imediata pentru prevenirea degradarii fizice si sociale.

“Lipsite de suport familial si incadrate intr-un anumit grad de dependenta, persoanele varstnice din comunitatea Sectorului 6 vor avea la dispozitie o echipa mobila care sa le ofere sprijin pentru activitatile cotidiene de baza precum: igiena, hranire, hidratare, deplasare, aprovizionare, gestionare a bunurilor si comunicare. In plus, echipa de specialisti care se va deplasa la domiciliul persoanelor varstnice dependente va oferi si servicii de consiliere si ingrijire medicala, inclusiv in regim de urgenta”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Serviciile se acorda in mod gratuit sau partial subventionat, in functie de veniturile solicitantului, cu mentiunea ca sumele obtinute vor servi exclusiv pentru finantarea acestei activitati.

Persoanele dornice sa activeze in cadrul acestui program se pot inscrie la concurs accesand urmatorul link http://www.protectiacopilului6.ro/oportunitati-de-angajare_doc_2023_concurs–pentru-ocuparea-unor-posturi-vacante-sau-temporar-vacante_pg_0.htm.

Sursa foto: specialarad