Opozitia din Consiliul Judetean Timis a inceput demersurile pentru formarea unei noi majoritati

Opozitia din Consiliul Judetean (CJ) Timis, formata din PNL si grupul consilierilor independeti, a inceput demersurile pentru formarea unei noi majoritati si schimbarea vicepresedintilor, scrie Gazeta de Vest, care mentioneaza ca decizia a fost amanata la sedinta de miercuri.

In timpul sedintei de plen, consilierul judetean PNL, Marian Vasile, i-a reamintit presedintelui CJ Timis, Titu Bojin, ca schimbarea vicepresedintilor ar putea sa aiba loc cel mai probabil in luna decembrie.

„Inteleg ca urmeaza doua – trei sedinte de plen si s-ar putea sa mai urmeze si o alta sedinta convocata de o treime din consilieri”, spune Marian Vasile, consilier judetean.

Citeste si: VIDEO. Balul Vienez de la Timisoara va avea loc in 5 decembrie la Teatrul National

De cealalta parte, presedintele Consiliului Judetean Timis,Titu Bojin, spune ca sansele de rearanjare a puterii in Consiliul Judetean sunt minime.

„Parerea mea e ca nu se va intampla si daca se va intampla va fi si cu acordul nostru, pentru ca suntem un grup prea puternic. Suntem douazeci de oameni la ora actuala. Ei trebuie sa recunoasca ca au 17 voturi, indiferent de cat de draga le e opozitia sau de urata. in momentul cand ai 17 voturi la 20, indiferent, nu poti sa imparti sau sa votezi altfel”, a declarat Titu Bojin, presedintele CJ Timis.

Dealtfel, o noua majoritate in Consiliul Local ar putea duce si la schimbarea actualilor vicepresedinti, Calin Dobra si Florian Zamfir, cu liberalul Marian Vasile si independentul Marcel Mihoc. 

Foto: Gazeta de Vest