Oprah Winfrey a căzut pe scenă fix atunci când vorbea despre echilibru! Video

Oprah Winfrey s-a împiedicat și a căzut pe scenă fix atunci când vorbea despre echilibru în timpul unui show pe care îl susținea la Los Angeles, în cadrul turneului său 2020 Vision, scrie USA Today, potrivit Mediafax.

După incident, Oprah s-a ridicat și a ales să meargă mai departe cu prezentarea, dar pentru siguranţă a continuat discursul în picioarele goale. Spectacolul din Los Angeles a fost penultima întâlnire cu publicul din turneul său, urmând să îşi încheie parcursul Vision la Denver.

Citește și: UN SUPERSTAR DIN FILMELE PENTRU ADULȚI FACE DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: ”NU TOATĂ LUMEA ARE PARTE DE UN FINAL FERICIT AL POVEȘTII!”

Oprah Winfrey a comentat ce i s-a întâmplat: „Nu mi s-a părut stânjenitor. Toată lumea ştie cum e să cazi. Sigur că preferi să nu cazi, dar asta e! Faza mea era că am căzut, am căzut, dar dacă nu mai pot să mă ridic?!”.

Oprah Winfrey este o realizatoare de televiziune americană, iar cel mai cunoscut show al ei este The Oprah Winfrey Show realizat în Chicago. Show-ul a avut audienţe record, pentru acest gen de program, între 1986 şi 2011.

Sursa video: youtube