Oprah Winfrey a descusut-o pe Lady Gaga! Adevărul gol-goluț despre relația cu Bradley Cooper

Într-un interviu sincer și emoționant, pe care i l-a luat chiar Oprah, Lady Gaga a vorbit pentru prima oară despre adevărata relație cu Bradley Cooper, despre ce s-a văzut la Oscaruri, dar și despre cele mai intime și dureroase momente și amintiri din viața ei.

Lady Gaga a pozat pentru coperta de decembrie a revistei Elle și a acordat acest interviu amplu.

Noi am creat o poveste de dragoste

“Noi am creat o poveste de dragoste (în A Star is Born). Pentru mine, ca artist și actriță, normal că voiam ca oamenii să creadă că suntem îndrăgostiți. Am vrut ca lumea să simtă dragostea aceea din film, la Oscaruri. Am vrut ca acele sentimente să treacă de cameră și să ajungă la publicul care privea de acasă la televizor. Și am lucrat mult la asta. Totul a fost gândit ca o interpretare, un rol. Adevărul este că la finalul ceremoniei am vorbit despre asta și ne-am zis ‘Păi cred că am facut o treabă bună!”, a spus Gaga.

M-am automutilat mult timp

Lady Gaga a făcut destănuiri și despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei, cea în care a ajuns să se automutileze.

“Nu prea am vorbit despre asta, dar cred că este foarte important ca oamenii să știe, să audă: M-am automutilat mult timp, singurul mod prin care am putut să mă opresc din a-mi mai face rău a fost să realizez că era doar o modalitate prin care le arătam oamenilor durerea mea, în loc să cer ajutor. Sunt recunoscătoare că nu mai fac asta, că am avut cu cine vorbi. Ce le-aș sugera celor care suferă din cauza traumelor, care-și fac rău singuri sau care au intenții suicidale este chiar gheața. Dacă-ți pui mâinile într-un bol cu apă rece ca gheața, asta va transmite un șoc sistemului nervos și te va aduce înapoi la realitate”, a mărturisit Lady Gaga.

Citește și: UNA DINTRE FIICELE LUI BRUCE WILLIS ȘI DEMI MOORE O FACE PRAF PE MAMA SA: ”O BEȚIVĂ!”

Oprah Winfrey a întrebat-o pe Lady Gaga și ce a însemnat pentru ea personajul Ally din A Star is Born.

“Personajul a rămas cu mine multă vreme. Am retrăit o bună parte din cariera mea făcând acel rol. Nu știu cum a fost pentru tine când ai jucat în filme, dar eu nu am văzut-o ca și cum filmam o peliculă. Am trăit acel personaj, l-am simțit, a durat ceva timp să-i pot spune adio. Când am câștigat Oscarul pentru Shallow, l-am privit și un reporter m-a întrebat ce văd când mă uit la trofeu. Iar eu i-am spus: ‘Văd multă durere’. Și nu am mințit cu nimic. Am fost violată la 19 ani, în mod repetat. Am fost traumatizată în atâtea feluri în cariera mea, dar am supraviețuit și am mers mai departe. Iar când am privit Oscarul, am văzut durere. Nu stiu daca cineva a inteles ce am vrut sa spun atunci in acea camera, dar eu am înțeles”.

Iau pastile, am numeroși doctori. Așa supraviețuiesc. Dar știi ce, Oprah? Am continuat să merg înainte

“Am PTSD. Am durere cronică. Sunt parte din viața mea. Iau pastile, am numeroși doctori. Așa supraviețuiesc. Dar știi ce, Oprah? Am continuat să merg înainte, iar acea persoană care trece prin astfel de traume vreau să știe că poate merge înainte, că poate supraviețui și că poate câștiga un Oscar. Le-aș recomanda ca atunci când se simt pregătite să ceară ajutor. Iar celor care văd sau întâlnesc o astfel de persoană să se apropie de ea și să-i spună: Te văd. Văd că suferi. Sunt aici. Spune-mi povestea ta”.

Sursa foto: TMZ