OPREA: ANI va CONSTATA ca nu exista NECONCORDANTE sau SUSPICIUN in ceea ce ma priveste

Vicepremierul Gabriel Oprea a precizat vineri, ca a mai trecut ”prin filtrul” institutiilor cu atributii in verificarea demnitarilor si niciodata nu i s-a imputat ”vreo abatere sau vreo neregula”.

Ministrul Afacerilor Interne, se refera la sesizarea depusa la ANI de catre o avocata, prin care se cere verificarea declaratiilor sale de avere din ultimii 10 ani, informeaza Agerpres.

CITESTE SI: ANI si ANAF, sesizate in legatura cu AVEREA lui GABRIEL OPREA

”Nu este prima data cand se fac astfel de verificari, mai ales ca de ani de zile ocup functii de demnitate publica. Am trecut de mai multe ori prin filtrul institutiilor cu atributii in verificarea demnitarilor si, dupa cum se stie, niciodata nu mi s-a imputat vreo abatere sau vreo neregula in legatura cu activitatea pe care am depus-o. Am respectat legile tarii si voi face acelasi lucru in continuare. Prin urmare, nu am niciun dubiu ca ANI va constata o data in plus ceea ce a constatat si cu alte ocazii, si anume ca nu exista neconcordante sau suspiciuni in ceea ce ma priveste. Nu in ultimul rand, vreau sa precizez ca dreptul de a depune petitii si sesizari este unul garantat prin Constitutie si il respect’‘, a declarat Oprea.