Oprea dă cărțile pe față! Cum l-a ajutat pe Dragnea să ajungă președinte al PSD

Gabriel Oprea a dezvăluit, joi într-un interviu exclusiv pentru știripesurse.ro, că, în anul 2015, Liviu Dragnea a fost cel care a venit la el și i-a cerut sprijinul, în cursa cu Valeriu Zgonea. Oprea a spus că i-a acordat sprijinul lui Dragnea prin intermediul prietenilor pe care îi avea în PSD.

”Mă cunosc cu Codrin Ștefănescu, suntem prieteni buni, cu bune și cu rele (…) El îmi tot zicea: Dragnea, Dragnea, Dragnea. Nu m-ați auzit de multe ori vorbind despre situații politice. El mi-a zis: domnule Oprea, vă rog să mă ajutați că vreau să câștig președinția PSD.

Citește și:  GABRIEL OPREA LA ORA CONFESIUNILOR ȘOCANTE! CE I-A CERUT LUI VICTOR PONTA ÎN SCHIMBUL SUSŢINERII PENTRU FUNCŢIA DE PREMIER

În 2015, în competiția lor internă, m-a sunat domnul Dragnea și a venit aici, la mine acasă. El mi-a spus că vrea să fie public sprijinul meu și mi-a zis să bem o bere în fața jurnaliștilor.

Aveam și eu rolul meu. Eram lider al UNPR, vicepremier, am și eu foarte mulți prieteni în PSD, cum ar fi Oprișan, dar și alții și fiecare dintre prietenii mei dacă vorbeau cu alți prieteni, asta era.

Nu vreau să discut mai multe. El mi-a cerut ajutorul, eu i l-am oferit pentru că îl cunoșteam pe domnul Dragnea. Să știți că domnul Dragnea este un politician foarte abil”, a declarat Gabriel Oprea pentru sursa citată.

Sursa foto: adevarul