OPREA despre semnarea protocolului cu PSD: ASTAZI NU

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, a declarat miercuri ca PROTOCOLUL DE COLABORARE cu PSD va fi semnat “cat mai curand”, relateaza Agerpres.

“Astazi nu (nu se semneaza protocolul — n.r.). Cat mai curand”, a afirmat Oprea la plecarea de la sediul UNPR, intrebat daca protocolul de colaborare cu PSD va fi semnat in cursul zilei de miercuri, asa cum se anuntase initial.

Liderul progresistilor a avut miercuri o intrevedere, la sediul UNPR, si cu deputatul Sebastian Ghita.

Deputatul a explicat ca a avut o simpla intalnire cu Oprea. “Am avut o intalnire cu domnul ministru, nimic special. (…) Pur si simplu eram in zona, i-am dat un telefon si ne-am vazut doua minute”, a spus Ghita la iesirea de la UNPR. La remarca jurnalistilor ca Gabriel Oprea nu mai este in prezent ministru, deputatul a spus: “A fost ministru. Asa este politicos sa te adresezi”.

CITESTE SI: PROTOCOLUL PSD-UNPR S-A BLOCAT! NEINTELEGEREA CARE A DAT PESTE CAP PLANURILE. UPDATE

Intrebat daca vrea sa se inscrie in UNPR, Ghita a raspuns: “Nu am aceste optiuni acum”.

Aproximativ in aceeasi perioada de timp, miercuri dupa-amiaza, presedintele PSD, Liviu Dragnea, si copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu au avut discutii la sediul formatiunii social-democrate.

Discutiile ar fi putut viza un eventual protocol PSD-ALDE, o astfel de posibilitate, potrivit unor surse, fiind abordata si in cadrul unor sedinte tehnice care au avut loc anterior la nivelul conducerii social-democratilor.

Sursa foto: jurnalul