OPREA (UNPR): Nu cred ca actuala majoritate are vreo problema cu motiunea de cenzura din 5 iunie

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, sustine ca actuala majoritate nu are, in opinia sa, “vreo problema” cu motiunea de cenzura pe care PNL a anuntat ca o va depune in data de 5 iunie.

Acesta a precizat, intr-o conferinta de presa sustinuta luni, ca progresistii raman parte a actualei coalitii de guvernare si ca intotdeauna au sustinut guvernul din care au facut parte.

“Precizez ca UNPR este parte a actualei majoritati guvernamentale. Este si ramane parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru Romania. Il sustinem pe premierul Ponta si sustinem parteneriatul corect pe care il avem cu presedintele Klaus Iohannis. Suntem oameni seriosi. (…) intotdeauna am sprijinit guvernele din care am facut parte. E o problema de bun simt pana la urma. Noi am creat, in mod indubitabil, stabilitatea economica si politica de care Romania a avut nevoie mai ales intr-o conjunctura economica complicata sau in actualul context de securitate, cu ce se intampla in regiune. in momentul de fata, Romania genereaza stabilitate si securitate in regiune. Deci, nu cred ca actuala majoritate are vreo problema cu motiunea de cenzura din 5 iunie”, a declarat OPREA.

CITESTE SI: PNL a anuntat cand va depune MOTIUNEA de CENZURA si care va fi tema principala

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a anuntat, sambata, la Pitesti, data si tema motiunii de cenzura ce va fi depusa de PNL: 5 iunie, ”Votul prin corespondenta”.

CITESTE SI: OPREA, despre PLANUL POLITIC al UNPR: Ne pastram PRINCIPIILE si ORIENTAREA pentru INTERESUL NATIONAL

Sursa foto www.pressalert.ro