OPRESCU se simte mai bine. Medicii i-au stabilizat glicemia si a ajuns la 4 doze de insulina pe zi

Edilului suspendat al Capitalei, SORIN OPRESCU, i-a fost restabilita glicemia si a ajuns sa-i fie administrate patru doze de insulina pe zi, a declarat avocatul VIOREL MOCANU. Totodata, acesta a spus ca va cere, saptamana viitoare, inlocuirea arestului preventiv a edilului cu o masura mai usoara.

VIOREL MOCANU, unul dintre avocatii lui SORIN OPRESCU, a spus, dupa ce l-a vizitat pe primarul suspendat al Capitalei la Institutul de Diabet “N. Paulescu”, ca medicii au reusit sa-i stabilizeze glicemia clientului sau, i-au marit doza de insulina si i-au stabilit un regim alimentar.

“A fost stabilizata glicemia pentru moment. Acum a ajuns de la doua doze de insulina pe zi la patru doze. I-au schimbat atat tipul de insulina, cat si valoarea ei. Medicii incearca sa-i fixeze un regim alimentar pe care sa-l urmeze si in raport de aceste patru doze de insulina. De asemenea, incearca sa-i faca un grafic compatibil care sa-l stabilizeze pe termen lung. Il vor echilibra efectiv si apoi il vor transfera la Fundeni”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul VIOREL MOCANU.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RAMANE IN AREST PREVENTIV. Curtea de Apel Bucuresti a RESPINS CONTESTATIA

Aparatorul edilului suspendat al Capitalei a mai precizat ca, la inceputul saptamanii viitoare, va solicita inlocuirea arestului preventiv a lui SORIN OPRESCU cu control judiciar sau cu arest la domiciliu.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU A FOST MUTAT INTR-O ALTA UNITATE MEDICALA

SORIN OPRESCU a fost transferat ,joi, din Arestul Capitalei la Institutul Oncologic, pentru a fi supus unor investigatii medicale la Centrul Oncologic de Diagnostic si Tratament Fundeni, ca urmare a aprobarii cererii formulate in 3 octombrie de avocatii edilului.

 Sursa foto: romaniatv