OPRESCU, “surpriza” pentru Campionatul European de Fotbal din 2020: UN TREN SUSPEDAT

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca pregateste o “surpriza” in perspectiva Campionatului European de Fotbal din 2020. Primarul Municipiului Bucuresti a dezvaluit cum vrea sa rezolve o eventuala anulare a organizarii turneului in Bucuresti din cauza lipsei unei linii de metrou care sa lege aeroportul Otopeni de Stadionul National Arena.

Am o alta surpriza, sa vedem daca mi-o aproba, nu costa asa de mult. Vreau sa fac un tren suspendat care sa duca cat mai aproape de Otopeni. Un tren urban, direct. O sa caraie probabil 2-3 ca trece prea aproape de geamul lor… M-a cuprins ideea cand am vazut ca e posibil“, a declarat Sorin Oprescu.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU, CONTESTAT DE BUCURESTENI IN FATA AMBASADEI FRANTEI DIN CAPITALA

Edilul Capitalei spune ca trenul va circula intre Aeroportul Otopeni si statia de metrou Pantelimon, aflata in acest moment in lucru.

Un alt proiect al Primariei Capitalei este o noua Sala Polivalenta. Si in acest caz primarul ne asigura ca va fi gata pana in 2017, cand are Campionatul European de Gimnastica de la Bucuresti.

De asemnea, pe agenda de lucru a lui Sorin Oprescu se mai afla: 

–  O autostrada suspendata, despre care primarul ne spune ca va capata contur in aceasta vara.
–  Pasajul de la Casa Presei. Conform declarațiilor edilului, pasajul va fi gata la sfarsitul lunii aprilie.
–  Problema retrocedarii celor 7 hectare din Parcul Herastrau.

CITESTE SI: OPRESCU: APEL CATRE CETATENI PE FACEBOOK “DATI UN VOT PENTRU PARCUL HERASTRAU”

In ciuda problemelor cu care s-a confruntat de-alungul celor 7 ani de mandat, Sorin Oprescu spune ca are energie pentru o noua candidatura. “Da, pana in acest moment. Si de ce spun pana in acest moment. Vrea lumea sa construiesc in continuare, considera ca ceea ce s-a intamplat de fond si forma in Bucuresti, e in regula, da. Daca nu, de ce sa ma duc asa sa dau cu capul in zid? Nu mai sunt la 21 de ani sa am plan de cariera”, a spus edilul Capitalei, conform Jurnalul.ro.