OPT celebritati care au MINTIT pe toata lumea in legatura cu varsta lor

Se spune ca nu trebuie sa intrebi niciodata o femeie ce varsta are. Acesta e un subiect sensibil chiar si pentru vedete, care fac tot posibilul sa-si ascunda varsta reala. Chiar daca nu ar avea motive sa fie complexate, ci mai degraba invidiate, starurile mai ”taie” atunci cand vine vorba de ani.

Si daca ai crezut ca numai doamnele au acest obicei, sunt si cativa barbati celebri care si-au ascuns varsta, dintr-un motiv sau altul. 

Nicki Minaj a fost implicata intr-o altercatie in 2011, iar varsta ei aparea ca fiind 26 de ani. Artista avea, de fapt, 28 atunci.

Nicole Scherzinger a recunoscut ca le-a ascuns tuturor faptul ca implinise 30 de ani. Pe site-ul trupei Pussycat Dolls aparea ca avand 28 de ani, in 2008.

Jennifer Lopez a fost intr-un club unde s-au tras focuri de arma, iar politia a luat-o la intrebari. A fost nevoita sa recunoasca faptul ca e nascuta in 1969, nu in 1970, asa cum pretindea. 

Sandra Bullock i-a mintit pe producatorii filmului ”Love Potion #9”, sperand sa obtina un rol. Spre deosebire de vedetele care s-au dat mai tinere, Sandra a mai ”pus” cativa ani la varsta reala, pentru ca personajul trebuia sa fie mai in varsta.

Rapper-ul Nelly a fost dat de gol in 2003, cand o revista l-a inclus in topul celor mai HOT cantareti sub 25 de ani. El avea 28 la vremea respectiva…

Eminem spunea in 1999 ca are 24 de ani, cand, de fapt, avea 27. Unii spun ca staff-ul lui l-a sfatuit sa minta.

Paloma Faith a mintit in legatura cu varsta ei la inceputul carierei. Artista a spus intr-un interviu ca are 23 de ani, dar de fapt avea 27.

Pe Beyonce a dat-o de gol chiar tatal ei intr-un interviu. Queen B. are, de fapt, 37 de ani, nu 34 cum spune ea.

Sursa:zutv