ORA PAMANTULUI: Primaria Capitalei se alatura campaniei si ii indeamna pe bucuresteni sa SCOATA DIN PRIZA echipamentele electronice

Primaria Capitalei, prin Directia de Mediu, se alatura si in acest an campaniei “Earth Hour” si ii indeamna pe locuitorii Capitalei sa stinga luminile si sa decupleze echipamentele electronice aflate in stand-by, sambata, intre orele 20.30 si 21.30.

Evenimentele din acest an dedicate Orei Pamantului se desfasoara sub sloganul “Daruieste naturii din energia ta!” si isi propun sa atraga atentia asupra efectelor poluarii mediului. Alaturi de Bucuresti, alte 7.000 de orase din 162 tari vor lua parte la “Earth Hour”.

Citeste si: ORA PAMANTULUI: ILUMINATUL la PALATUL PARLAMENTULUI va fi oprit sambata seara

Primaria Capitalei va marca acest eveniment prin stingerea luminilor la sediul institutiei din Splaiul Independentei nr. 291-293, Centrul Cultural “Palatele Brancovenesti” de la Mogosoaia, Ghiseul Unic din bd. Regina Elisabeta nr.42, Administratia Cimitirelor si Administratia Fondului Imobiliar.

Campania “Earth Hour”, initiata de Organizatia WWF, a reusit in ultimii ani sa mobilizeze milioane de oameni, companii si institutii din intreaga lume, marcand astfel cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

Citeste si: ORA PAMANTULUI: Organizatorii au anuntat CAND va avea loc editia din acest an a EVENIMENTULUI MONDIAL

“Earth Hour” (Ora Pamantului) se desfasoara anual, in ultima sambata din luna martie, in intervalul orar 20.30-21.30, in fiecare an numarul participantilor crescand semnificativ.

Sursa foto: sursazilei.ro