Oracolule, pe asta nu ai prevazut-o, nu-i asa?

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul Politiei Capitalei ca sa dea cu subsemnatul.

Nimic nou sub soare, mai ales ca oracolul din Balcesti, asa cum s-a autointitulat, cu emfaza, Mitica de la liga, nu este la prima intalnire, si probabil nici ultima, cu reprezentantii legii, fie ei procurori, judecatori sau simpli politisti.

Citeste si: Se strange latul Victore sau faci glume, din nou, pe seama noastra? 

Mai Mitica pe asta nu ai prevazut-o este? Ti-ai facut site si dai numai “bombe”, dar cand vine vorba de matrapazlacurile si combinatiile matale taci chitic. Din fericire, altii nu au tacut si bine au facut pentru ca acum se pare ca va iesi la iveala toata mizeria despre care faceai misto pana acum cateva luni cand ti-ai pierdut tronul imparatesc de la LPF.

Te-a mancat in popou si acum o sa te scarpine altii, asta daca nu o sa se mai ajunga la o intelegere, mai ales ca esti bun la chestiile astea. Cand vine vorba de o suma de ordinul milioanelor de euro ar trebui sa nu te mai ajute nici macar teancul de dosare sutit intr-o zi al unui decembrie insangerat despre care se vorbeste pe la colturi ca a reprezentat o veritabila arma pe care ai folosit-o de-a lungul anilor, in egala masura, si impotriva dusmanilor si a prietenilor.

Hartiile pe care le-ai tinut sub fundul tau ala mare mai Mitica nu ar trebui sa mai fie suficient ca sa iesi basma curata, asta daca procurorii vor sa faca ordine si disciplina, cu adevarat, in fotbalul nostru cel de toate zilele.

Citeste si:  Perchezitii la locuinta lui Mitica Dragomir si la sediul LPF intr-un dosar de spalare de bani, delapidare si evaziune. UPDATE

La mistouri si caterinca esti campion mondial, dar sa vedem cum stai acum la capitolul ciripit, pentru ca ai afirmat in numeroase randuri ca daca o sa cazi nu o sa eziti sa ii iei si pe altii cu tine! Suntem curiosi ce or fi gasit procurorii dupa ce ti-au cotrobait prin catrafuse si tare ne este teama ca aia 3 milioane nu sunt singurii pe care i-ai dosit prin saltele de satin in care iti tolanesti, seara de seara, suncile intretinute din sumele uriase care s-au invartit prin fotbalul nostru de ani buni incoace!

Sursa foto: sport.ro