ORADEA: BARBAT IMPUSCAT in plina strada! Agresorul a RAPIT si OMORAT si IUBITA VICTIMEI

Scene de groaza au avut loc miercuri dimineata intr-un cartier de case din Oradea. Un barbat ranit striga dupa ajutor, dupa ce un individ l-a impuscat dintr-o masina. Cativa locatari au auzit strigatele si au sunat imediat la 112. Barbatul a fost dus la spital si se afla, la aceasta ora, in operatie. Intre timp, criminalistii au impinzit intreaga zona si incearca sa afle exact ce s-a intamplat, informeaza News.ro.

UPDATE: In jurul orei 15, “femeia luata cu forta de atacatorul care a parasit locul faptei a fost gasita impuscata in zona capului in autoturismul abandonat pe o strada din Oradea”, a precizat la Digi24 Maria Cotrau, purtatorul de cuvant al Parchetului Bihor. La fata locului s-a deplasat o echipa de procurori criminalisti si lucratori ai politiei, care lucreaza la identificarea autorului si lamurirea cauzei, a mai precizat purtatorul de cuvant.

Barbatul impuscat a fost internat la Spitalul Judetean Oradea, starea sa nefiind una grava. El a fost operat pentru a i se scoate glontul, informeaza News.ro. De asemenea, politistii au organizat filtre in zona pentru a-l prinde pe criminal.

STIRE INITIALA

Incidentul s-a petrecut undeva in jurul orei 9 dimineata. Barbatul impuscat fugea pe o strada din cartierul oradean Iosia Nord, iar o femeie care era in fata casei l-a auzit strigind dupa ajutor. ” Eram aci in strada si omul o venit fuga pina aici, dincoace de trecerea de pietoni, si-atuncea o strigat: ajutor, ajutor, ajutor ca mor, mor, mor. Sunati la 112, n-aveti telefon? L-am vazut ca-i plin de singe, si pe el era singe. Fugea, el o zis ca fuge de ei.”

Barbatul a fost preluat de o ambulanta SMURD si transportat de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Oradea.Intre timp, criminalistii au izolat perimetrul in care s-a petrecut urmarirea cu impuscaturi. In locul unde barbatul a fost vazut de locatari, pe zebra, se vad urmele de singe si polististii au gasit mai multe cartuse goale de 9mm.

La citeva sute de metri, pe o strada alaturata , au gasit parcata in fata unei vile, o masina care cel mai probabil fusese abandonata de agresori. Au cercetat cu amanuntime automobilul si pe partea dreapta a parbrizului, au gasit o urma de glont. Se pare ca agresorii au plecat cu un alt autoturism pe care politistii l-au dat in urmarire.

Este posibil ca barbatul impuscat sa fi fost doar o victima colaterala, care ar fi intervenit intre agresor si o femeie. Se pare ca, la rindul ei, femeia ar fi fost impuscata si a fost luata de agresor in masina cu care a fugit. Ancheta polistilor este in plina desfasurare. Potrivit surselor ziarului local Bihoreanul, incidentul ar fi pornit de o tanara, pe care victima si agresorul s-ar fi certat. Dupa ce barbatul a fost impuscat, cel care a tras in el ar fi luat-o pe fata cu forta in masina, disparand apoi.

Sursa foto: realitatea