Orange TV se lanseaza azi in Romania

Serviciul de televiziune al companiei Orange va fi lansat azi in Romania, urmand sa fie receptionat prin satelit, dar si cu ajutorul Internetului.

Potrivit unui comunicat remis ziare.com, serviciul Orange TV ofera acces la cel mai mare numar de canale HD din Romania, peste 40, dintre care 26 de posturi in premiera pe piata in format HD. Mai mult, din luna septembrie, serviciul Orange TV va fi disponibil si pe tablete, prin reteaua mobila 4G.

Pretul unui abonament lunar la noile servicii oferite de Orange este cuprins intre 5 si 12 euro in functie de pachetul ales, iar abonatii companiei beneficiaza de o reducere de pana la 30%.

Canalele TV oferite de companie vor fi transmise cu ajutorul satelitului SES Astra, pozitionat pe orbita Pamantului la 31,5 grade E, coordonate care asigura o acoperire extinsa si un semnal puternic la nivelul intregii tari. Serviciul Orange TV prin satelit permite restrictionarea accesului copiilor la oricare dintre canale si configurarea a pana la 5 liste personalizate de canale favorite.

Sursa foto: gadget-talk.ro