ORBAN, catre PONTA: Sa spui ca nu exista OPOZITIE mi se pare FANTASMAGORIC si AROGANT

Liderul deputatilor PNL, LUDOVIC ORBAN, afirma ca declaratia premierului VICTOR PONTA privind inexistenta unei Opozitii este “fantasmagorica si aroganta”, informeaza Agerpres. 

In primul rand exista opozitie la Victor Ponta in Parlament, si in PSD, in Guvernul pe care il conduce, in grupurile parlamentare ale PSD, dar, cel mai grav, exista opozitie la Victor Ponta, care este majoritara in societatea romaneasca. Sa spui ca nu exista Opozitie mi se pare fantasmagoric si arogant, asa cum este Victor Ponta“, a spus Orban luni, intr-o conferinta de presa.

El a anuntat ca in aceasta saptamana PNL va face evaluari in conferinte de presa cu privire la activitatea celor trei ani ai Guvernului Ponta.

CITESTE SI: VIDEO VICTOR PONTA: In prezent nu exista OPOZITIE! Exista bun sau rau, GUVERNUL, in rest nimic

In acest context, Orban a prezentat un “portret moral” al premierului Victor Ponta.

Victor Ponta este amoral, nici macar nu pot sa spun ca este imoral. Tot ce a facut a demonstrat ca nu intelege bine ce este bine si ce este rau, nu intelege”, a sustinut liderul deputatilor PNL.

Orban l-a catalogat pe Ponta drept o “marioneta”, “un mare fricos” si l-a acuzat de nepotism prin faptul ca la conducerea Ministerului Transportului, Ministerului Justitiei si Grupului PSD de la Senat se afla apropiati de-ai sai.

Potrivit lui Orban, in momentul in care PNL va avea majoritatea parlamentara, se va incerca schimbarea Guvernului.

CITESTE SI: BASESCU despre PONTA: Ramane PREMIER pana in 2016! Il TAMAIAZA pe IOHANNIS si o face bine

Prim-ministrul Victor Ponta a afirmat intr-un interviu ca in acest moment nu exista o Opozitie in Romania.

Realitatea este urmatoarea: in acest moment, si o spun cu toata raspunderea si nu stiu daca se supara sau nu colegii mei, nu exista Opozitie. Prin Opozitie eu inteleg o alternativa. Exista opozitie in sensul ca cineva ne cearta tot timpul, dar nu exista o alternativa. Exista, e bun sau e rau, Guvernul Ponta, in partea cealalta nu exista nimic. Deci, care sunt lucrurile pentru care alternativa militeaza? Ce vreti voi sa faceti cu Constitutia? Nu mai vreti sa o modificam! Ce vreti sa faceti cu TVA-ul? Nu mai vrem sa-l reducem daca l-ati redus voi, daca nu-l reduceati, voiam noi! Adica, asta e, de fapt, situatia politica actuala si de asta la motiune imi e teama ca n-o sa vorbim, pentru ca nu exista o alternativa la Guvernul actual, mi-e teama ca o sa fie asa, un sir lung de scandaluri tipice anilor trecuti, la care eu nu o sa raspund”, a spus Victor Ponta.

Sursa foto www.romaniatv.net