ORBAN, de acord cu declaratiile CODRUTEI KOVESI: Nu poti lasa destinele comunitatii pe umerii unui condamnat

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, LUDOVIC ORBAN, s-a declarat duminica de acord cu ideea lansata de procurorul general al DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, potrivit careia este necesara o modificare legislativa astfel incat cei condamnati definitiv pentru coruptie sa nu mai poata ramane in functie, potrivit Mediafax. 
”Daca exista un astfel de proiect de lege, eu cred ca el ar trebui sprijinit. Nu am avut o discutie pe tema asta in partid. Acum, nu cred ca daca dna Kovesi sustine un anumit punct de vedere, va trebui sa fie imbratisat de toata lumea. Intamplator, asta e gandirea mea. Un om care a fost condamnat pentru fapte de coruptie, chiar daca nu e condamnat cu executare, ci e condamnat cu suspendare, inseamna ca nu mai poti avea incredere in ei, sa lasi destinele comunitatii pe umerii lui”, a afirmat liderul liberalul.
 
CITESTE SI: CODRUTA KOVESI: Ar trebui o lege care sa INTERZICA celor CONDAMNATI DEFINITIV sa ramana in FUNCTIE

LAURSA CODRUTA KOVESI a lansat aceasta sugestie in emisiunea “Dupa 20 de ani”, difuzata duminica de ProTv: “Ar trebui o modificare legislativa prin care persoane care sunt condamnate definitiv pentru fapte de coruptie sa nu mai poata exercita in continuare functia de care s-au folosit sau in care au comis faptele de coruptie”, a spus procurorul sef al DNA, facand referire la “prea multi” parlamentari sau primari care au fost condamnati definitiv la inchisoare, cu suspendare, dar care sunt inca in functie.

 
Sursa foto: ziuanews