Orban: “Declaratia privind faptul ca Ponta a fost OFITER ACOPERIT nu va avea impact foarte mare, e facuta de Basescu”

Declaratia ca VICTOR PONTA a fost OFITER ACOPERIT nu va avea un impact foarte mare pentru ca este facuta de TRAIAN BASESCU, este parerea vicepresedintelui PNL, LUDOVIC ORBAN.

“Sunt primul care am afirmat ca ofiterul acoperit este VICTOR PONTA, nu e nicio noutate pentru mine. Trebuie vazut daca nu era ilegal ca VICTOR PONTA, fiind procuror la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, sa fie in acelasi timp si ofiter de informatii”, a afirmat LUDOVIC ORBAN, potrivit Mediafax.

Citeste si: PONTA, PRIMA REACTIE DUPA DEZVALUIRILE LUI BASESCU: “NUMAI MINCIUNI. DE FIECARE DATA AM RESPECTAT LEGILE TARII”

El spera ca romanii sa inteleaga faptul ca “VICTOR PONTA nu poate sa ajunga presedintele Romaniei, in conditiile in care i-a mintit pe toti romanii ascunzand faptul ca a fost ofiter al unui serviciu de informatii”.

Pe de alta parte, LUDOVIC ORBAN crede ca declaratia sefului statului “nu va avea impact foarte mare pentru ca este facuta de BASESCU”

“Declaratia privind ofiterul acoperit nu cred ca va avea un impact foarte mare pentru ca e facuta de BASESCU”, a adaugat ORBAN.

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, luni, ca VICTOR PONTA a fost OFITER ACOPERIT in timp ce era procuror, fapt ce reprezinta “o ilegalitate constitutionala” si “o incompatibilitate”, potrivit Constitutiei vechi.

Citeste si: BASESCU: VICTOR PONTA A FOST OFITER ACOPERIT IN PERIOADA 1997-2001. MELESCANU I-A FOST COMPLICE

Intrebat daca faptul ca VICTOR PONTA a fost si OFITER ACOPERIT si procuror nu este o ilegalitate, presedintele TRAIAN BASESCU a spus ca este “o ilegalitate constitutionala”.