ORBAN: FIREA a incercat sa-i convinga pe consilierii generali PSD sa pice PROIECTUL de BUGET al Capitalei

LUDOVIC ORBAN a acuzat-o pe GABRIELA FIREA ca a incercat sa-i determine pe consilierii generali PSD sa pice proiectul de buget al Capitalei, informeaza B1TV.

”As mai spune ceva despre doamna senator de Ilfov. A fost la sedinta Consiliului General pentru a incerca sa-i determine pe consilierii generali PSD sa pice proiectul de buget al Capitalei. 

Eu ma asteptam sa se duca pentru a plati datoria PSD catre bucuresteni pentru lansarea faraonica a candidaturii domnului Ponta de ziua domniei sale pe Arena Nationala, datorie care nu e platita nici azi si daca nu ar fi fost Curtea de Conturi care sa descopere existenta acestei datorii, probabil ar fi ramas ascunsa de ochii opiniei publice. 

Ii cer lui DRAGNEA, PONTA si FIREA sa fie mai putin preocupati de a-i lasa pe bucuresteni fara buget si sa fie preocupati sa-si plateasca datoriile de doi ani pe care le-au facut la bucuresteni”, a declarat ORBAN.

Intrebat despre datoriile pe care le are chiar PNL, acesta a spus ca acestea se vor plati in timp.

”Ele nu au fost datorii catre Primaria Capitalei si in niciun caz pentru un eveniment electoral si am recunoscut datoriile catre diversi furnizori. Le platim pe toate. PNL nu va ramane dator nimanui”, a precizat acesta.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU despre ALEGERILE LOCALE si candidatura GABRIELEI FIREA la PMB

ORBAN a comentat o propunere a copresedintelui PNL VASILE BLAGA, conform caruia ar trebui pedepsiti candidatii din Bucuresti care nu ating macar jumatate din scorul partidului.

”In cercetarile sociologice de care dispunem, PNL este umar la umar cu PSD. In ultimul sondaj a iesit cu un procent peste PSD, dar aici e marja de eroare de +/-2,9%, deci este greu de estimat care e scorul. Oricum, suntem umar la umar. Eu spun ca ar trebui premiati cei care iau peste scorul partidului, iar in ceea ce ma priveste pe mine, eu voi lua peste scorul partidului”, a sustinut ORBAN. 

Intrebat cum crede ca ar trebui sa fie premiat, ORBAN a spus: ”prin castigarea alegerilor. Nu exista niciun alt premiu pe care sa mi-l acorde cineva”.

Intrebat daca, in eventualitatea in care va castiga Primaria Capitalei, va dori sa ocupe si functia de presedinte de partid, acesta a raspuns: ”primul lucru la care ma gandesc este sa fac o campanie extrem de serioasa, sa-i conving pe bucuresteni ca reprezint solutia corecta la probleme Bucurestiului si sa reusesc castigarea acestor alegeri.

La ora actuala ma preocupa problemele grave cu care se confrunta bucurestenii, identificarea in discutii cu specialisti a acelor solutii care sa rezolve rapid aceste probleme si prezentarea pachetului de solutii bucurestenilor pentru a-i ajuta sa aleaga in deplina cunostinta de cauza dintre candidati”.

CITESTE SI: GABRIELA FIREA explica de ce consilierii generali ai PSD s-au abtinut la votarea bugetului pe 2016

El a mai precizat ca desemnarea sa drept candidat pentru Primaria Capitalei s-a facut la propunerea lui CRISTIAN BUSOI, cel care s-a retras din cursa electorala, si a  presedintelui PSD Bucuresti, CATALIN PREDOIU.

”Formez o echipa foarte buna cu domnul PREDOIU, ne intelegem in aproape toate punctele, nu-mi trebuie o functie de conducere pentru a fi sustinut de organizatia PSD Bucuresti. Nu exista nicio problema si am incredere ca tot Bucurestiul va trage pentru candidatura mea”, a mai precizat LUDOVIC ORBAN.

Acesta a lansat si o acuzatie la adresa GABRIELEICFIREA, posibila sa contracandidata.

Sursa foto: realitatea