ATENTIE! Ce se poate intampla daca nu mergi la VOT duminica

Deputatul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis alegatorilor, in cadrul unei conferinte de presa organizata vineri la Vaslui, sa nu se lase manipulat si sa se prezinte la vot si a adaugat ca cei care vor sta acasa duminica de fapt “vor vota cu PSD si cu Traian Basescu”.

Ludovic Orban a mai spus premierul Romaniei Victor Ponta si presedintele Traian Basescu au transformat in mod deliberat campania electorala pentru alegerile europarlamentare intr-un “circ dezgustator”. 

Orban sustine ca aceasta actiune a fost menita sa tina in casa alegatorii decenti si onesti, astfel incat la vot sa iasa doar cei care pot fi usor manipulati.

Citeste si: Marian Petrache: Organizatia PC Ilfov a trecut la PNL

“In loc de o campanie serioasa si decenta, in care candidatii sa prezinte proiecte, sa arate unde vor sa duca Romania si in ce mod urmaresc sa aduca beneficii tarii, am asistat la un circ dezgustator intre cei mai importanti oameni in stat, un circ deliberat, pus la cale de doi oamneni care se inteleg foarte bine, care fac parte din acelasi sistem de putere mafiot si corupt. Obiectivul celor doi este tinerea acasa a romanilor de bun-simt pentru ca la vot sa iasa numai clientela politica si economica si oamenii manipulabili, care pot fi cumparati pe te miri ce’, a declarat Ludovic Orban.

Totodata, Ludovic Orban i-a rugat pe alegatori sa nu se lase manipulati, adaugand si ca aceia care vor sta acasa duminica de fapt “voteaza cu PSD si cu Traian Basescu”.

Citeste si: Ramona Manescu: Cea mai moderna fabrica de mobila din Romania este la Dudestii Noi, condusa de un primar liberal

Orban a mai afirmat ca europarlamentarele sunt considerate in mod nejustificat un fel de “cenusareasa a alegerilor” si doar PNL i-a informat pe cetateni cu privire la adevarat importanta a scrutinului pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.

“Mass-media si politicienii nu au explicat ce rol are Parlamentul European in viata de zi cu zi a oamenilor. Acest for reglementeaza 60 la suta dintre domeniile vetii, de la taxare indirecta, pana la energie, agricultura, proceduri de acihizitii publice sau piata muncii. Sunt domenii care ne afecteaza viata de zi cu zi. Ii rog pe vasluieni sa-si foloseasca particica de putere pentru a decide cine va reprezenta Romania in Parlamentul European”, a spus Orban.