ORBAN: Ponta nu stabileste regulile pentru turul II. El este sef peste gasca sa de corupti si atat

ALIANTA CRESTIN LIBERALA (ACL)  a organizat, marti dimineata, o sedinta de analiza cu rezultatele pe masa a turului I a ALEGERILOR PREZIDENTIALE. VICTOR ORBAN a facut un rezumat al discutiilor care au avut loc in cadrul reuniunii ACL.

“Dreapta a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale. A fost o sedinta de analiza extrem de serioasa, insa nu va pot dezvalui toate amanuntele din ratiuni lesne de inteles. S-a decis programul unor intalniri zonale pentru a fi transmisa strategia pentru turul II cu scopul maximizarii scorului obtinut in primul tur. Pe de alta parte suntem profund dezamagiti si indignati cu ceea ce s-a intamplat cu fratii nostri din Diaspora. Klaus Iohannis va participa la intalnirile din teritoriu si se va adresa direct romanilor. Klaus Iohannis nu va negocia voturile cu liderii politici, ar fi o jignire adusa romanilor”, a declarat Victor Orban.

CITESTE SI: VICTOR PONTA l-a JIGNIT pe KLAUS IOHANNIS in timpul videoconferintei cu liderii PSD din teritoriu 

“Declaratiile facute de Ponta se incadreaza pe stilul de campanie calomniatoare pe care a mizat PSD in ultimele luni. O jignire de neacceptat pe care premierul a facut-o nu numai la adresa lui Klaus Iohannis, ci la adresa tuturor romanilor”, a declarat Orban atunci cand a fost rugat sa comenteze afirmatia premierului potrivit careia “Iohannis ar fi un lucru si nu un om”. 

“Victor Ponta nu face regulile pentru turul II si nu stabileste regulile jocului. Ponta nu este patron de televiziune.  Vrem o dezbatere televizata negociata de echipele de campanie. Ponta este sef peste gasca lui corupti si atat”, a concluzionat vicepresedintele PNL.

CITESTE SI: AUGUSTIN ZEGREAN: CCR a primit sapte contestatii dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Sursa foto: realitatea.net