ORBAN stie numele televiziunii unde IOHANNIS ar trebui sa participe la dezbatere

In opinia liderul PNL LUDOVIC ORBAN dezbaterea electorala dintre KLAUS IOHANNIS si VICTOR PONTA ar trebuie sa se desfasoare la o televiziune “profesionista”.

“Realitatea TV este singura televiziune cu adevarat profesionista, singura care a reflectat fidel pozitiile, in primul rand ale candidatului nostru, dar si ale altor candidati, la care nu exista niciun fel de rezerva privind participarea lui IOHANNIS”, a declarat vicepresedintele PNL, potrivit realitatea.net.

Citeste si: ACL A DEPUS O PLANGERE PENALA DUPA CE IOHANNIS A FOST ATACAT DE PSD CU SIMBOLURI NAZISTE

El a precizat insa ca echipa ACL doreste sa negocieze detaliile dezbaterii.

“In orice tara civilizata, se negociaza din toate punctele de vedere, al tematicii, al duratei, al tipului de dezbatere, se creeaza chiar un regulament, in SUA exista o comisie speciala care stabileste regulile acestor dezbateri. Disponibilitatea noastra de negociere este totala, cu o singura condiie: sa nu ni se impuna dictate. Noi ne mentinem intreaga disponibilitate pentru a participa la dezbateri fata in fata, astfel incat cetatenii romani sa isi poate forma o opinie”, a spus ORBAN.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, DESPRE ORGANIZAREA UNEI DEZBATERI LA COTROCENI: ORICE SE POATE NEGOCIA

“Realitatea TV, prin obiectivitatea, curajul, prin modul in care s-a pozitionat in aceasta campanie ar putea fi o gazda foarte buna pentru astfel de dezbateri. Spre deosebire de Realitatea TV, cele doua televiziuni l-au calomniat pe KLAUS IOHANNIS si l-au ridicat in slavi pe candidatul VICTOR PONTA”, a mai precizat Orban.