ORESTE, despre acuzatiile aduse de BASESCU: “Incepe sa semene tot mai mult cu ELENA CEAUSESCU”

Oreste Teodorescu a raspuns, marti seara, la postul B1 TV, acuzatiilor aduse de fostul presedinte Traian Basescu, potrivit carora jurnalistul i-ar fi cerut Elenei Udrea 10.000 de euro in schimbul unor documente compromitatoare legate de trustul Intact sustrase de la Grivco. 

E o strategie de dezinformare, o impolitete chiar mai mare decat cea facuta de Elena Udrea, de a ma acuza ca am sustras anumite documente de la o firma. Nu pot sa iau in serios afirmatiile lui Traian Basescu, in loc sa imbatraneasca frumos, incepe sa semene tot mai mult cu Elena Ceausescu, ca Nicolae era barbat, spune Oreste.

CITESTE SI: ORESTE TEODORESCU II  RASPUNDE LUI TRAIAN BASESCU

Nu i-am dat niciun material lui Udrea, nici lui Basescu. Daca Udrea nu mi-a dat banii, cum sa ajunga materialul la ea? Credeti ca ma tepuia? Eu am fost o singura data in sediul de campanie cu asociatul meu, iar Elena Udrea mi-a spus atunci sa n-o mai atac in campania electorala, pentru ca va castiga Ponta. Iar raspunsul meu a fost un atac si mai dur. Eu, personal, nu am cum sa sustrag documente dintr-o companie in care n-am intrat niciodata, Grivco. Toate materialele la care se face referire sunt publice. O rog pe Elena Udrea sa-mi explice, cand va fi eliberata”, a mai spus jurnalistul. 

CITESTE SI: GABRIELA FIREA, REPLICA LA ACUZATIILE LUI BASESCU: II CER SA PREDEA DOVEZILE ORGANELOR DE CERCETARE ABILITATE

Traian Basescu a declarat luni ca Gabriela Firea a semnat imprumuturi de 400.000 de euro si 1.800.000 de dolari de la Crescent si a transferat banii din firma securitatii la o companie din grupul lui Voiculescu. Intrebat de unde are aceste informatii, Traian Basescu spune ca a primit documente de la Elena Udrea, ce i-au fost livrate de ziaristul Oreste Teodorescu, in schimbul a 10.000 de euro.