ORESTE TEODORESCU a lansat un nou atac la adresa lui MIRCEA BADEA – FOTO SENZATIONAL

Mircea Badea

Oreste Teodorescu a publicat pe Facebook o imagine senzationala cu Mircea Badea si i-a transmis fostului sau prieten un mesaj transant, acuzandu-l ca intoarce spatele statului de drept.

„Ce vremuri…ce baiat…Si uite cum banii si slugarnicia fata de vatafi pot transforma un om intr-o libarca…M-a durut inima in 2013, cand am inteles metamorfoza prietenului meu…Acum sunt detasat, rece si pragmatic…stiu ca procesul este ireversibil…Pacat, amice, ca dintr-un fantastic ai devenit un fanatic!”, a scris Oreste pe reteaua de socializare.

Conflictul dintre Oreste si Badea dateaza din anul 2013. In toamna lui 2013, Oreste si-a anuntat fanii prin intermediul unei scrisori deschise ca isi incheie colborarea cu postul de televiziune Antena 2.

Realizatorul emisiunii „Codul lui Oreste” sustinea ca motivele care au stat la baza acestei decizii erau opiniile distincte fata de restul trustului din care face parte. “Pozitia publica a trustului din care, inca mai fac parte, fata de protestatarii anti Rosia Montana si cu privire la soarta cainilor comunitari m-a determinat sa am pareri si convingeri perfect opozabile”, spunea Oreste.

Totodata, el marturisea ca este dezamagit de faptul ca a constatat ca prietenii lui de o viata s-au vandut “unor interese atat de departe de cel national”. Badea si Oreste erau prieteni din anul 1996. Atunci, Mircea Badea l-a adus pe Oreste Teodorescu in echipa matinalului pe care-l prezenta cu Teo Trandafir, insa prietenia de 17 ani s-a transformat de cateva saptamani intr-un mare scandal.

Ruptura s-a produs dupa o editie a emisiunii “In gura presei”, in care Mircea Badea a vorbit despre problema de la Rosia Montana si cea a canilor maidanezi. Oreste nu a fost de acord cu modul in care “fratele” lui a tratat ambele subiecte si a refuzat sa-i mai vorbeasca. Mai mult, acesta l-a numit pe “Ciumpalacul” din Antena tradator de tara si de neam. De-atunci cei doi nu si-au mai vorbit decat prin mesaje malitioase, postate pe net.

Sursa foto: facebook / Oreste Teodorescu