Oreste Teodorescu ii RASPUNDE lui Traian Basescu

SCURSURA, ORESTE TEODORESCU, SCANDAL MONSTRU, RADU CRISTESCU, LIDER PMP, SANTAJIST ORDINAR, INTERLOP, ELENA UDREA, ROMANIA TV

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca jurnalistul Oreste Teodorescu i-ar fi cerut Elenei Udrea 10.000 de euro in schimbul unor documente din care ar fi reiesit faptul ca Gabriela Firea ar fi transferat bani apartinand Crescent catre GRIVCO. Intr-o interventie la Realitatea TV, jurnalistul a comentat, pe larg, acuzatiile aduse de Basescu.

“Eu nu intru in jocurile de dezinformare ale domnului presedinte. Dansul este speriat de catusele in fata sau in spate, iar teama de catuse naste niste monstri penibili. Dansul face niste afirmatii absolut stupide in legatura cu mine. Una intareste alegatiile doamnei Udrea, care au fost la randul lor extrem de stupide. Doamna Udrea pretinde ca i-am dat un biletel care a ajuns la Traian Basescu, care a ajuns la DNA. Lucru afirmat azi de Traian Basescu. Dansa afirma, totodata, ca eu i-am cerut niste bani pe acest material. Dar pe care nu mi i-a dat. Pai si atunci cum a ajuns materialul la ea daca nu mi-a dat banii? M-a tepuit, sau cum? E frantura logica inca de la inceput. Traian Basescu vrea sa mute atentia de pe persoana domniei sale pe persoana mea”, a spus jurnalistul Oreste Teodrescu.

Citeste si: Basescu: Oreste a sustras documente din grupul Grivco si le-a dat unui om din opozitie. E cinstit ca si Firea!

Intrebat daca a avut vreodata in mana niste documente care sa dovedeasca faptul ca in 2007 Gabriela Firea ar fi transferat niste bani apartinand Crescent catre GRIVCO, Oreste a replicat, potrivit realitatea.net: “In afara de materialele publicate de Dan Badea inca din 2007 si de materialele prezentate public de Stelian Negrea, nu am avut alte materiale. Sunt jurnalist de investigatii si prin mainile mele trec foarte multe materiale pe surse, documentate sau mai putin documentate. Tot ceea ce a fost publicat despre GRIVCO, Crescent de catre Badea si Negrea si facute public au trecut si pe la mine. Nu am materiale in plus.”

Vezi si: BASESCU O ACUZA PE GABRIELA FIREA DE SPALARE DE BANI DIN CONTURILE FIRMEI CRESCENT

Intrebat daca numele Gabrielei Firea apare in materiale, acesta a replicat: “Nu stiu, nu-mi amintesc. Apar conturile Securitatii…”.

“Traian Basescu este chemat in calitate de santajist de catre procurori, este acuzat ca a santajat-o pe Firea. El urmeaza o metodologie brevetata de KGB in 1946, arta dezinformarii. Dansul, printr-o diversiune foarte simpla, muta atentia de pe persoana sa de posibil puscariabil in calitate de santaj pe persoana unui jurnalist pe care incearca sa-l compromita prin asocierea cu el insusi”, a mai spus Oreste.