ORGANIGRAMA FRF a fost APROBATA de Comitetul Executiv

ORGANIGRAMA propusa de noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, RAZVAN BURLEANU, a fost APROBATA, joi, in unanimitate de catre membrii Comitetului Executiv al FRF, a declarat la finalul sedintei ofiterul de presa al institutiei, Gabriel Berceanu.

Conform declaratiilor lui Berceanu, organigrama are plafoane salariale identice cu cele existente pana in prezent. Angajatii Federatiei Romane de Fotbal vor ajunge la un numar de 160 de persoane in urmatorii ani, in momentul actual numarul de posturi fiind acelasi ca in mandatul lui MIRCEA SANDU.

Citeste si: ALEGERI LPF: Veste excelenta primita de GINO IORGULESCU

“Vechea ORGANIGRAMA a FRF nu a fost votata niciodata in Comitetul Executiv. Toti cei care au venit in noua echipa la FRF au fost anjagati pe organigrama veche, dar si pe cea noua”, a precizat Berceanu.

In ceea ce il priveste pe MARCEL PUSCAS, Comitetul Executiv a luat decizia ca acesta sa coordoneze activitatile centrelor de la Mogosoaia si Buftea si sa se ocupe de dezvoltarea centrelor regionale.

Citeste si: Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF. Primele declaratii !

Sedinta Comitetului Executiv al FRF de saptamana trecuta a fost amanata pentru joi, din cauza faptului ca a fost declarata nestatutara. Pe ordinea de zi fusesera introduse puncte care nu le-au fost prezentate membrilor cu trei zile inainte, asa cum prevede regulamentul.