Orlando Nicoara, AUDIAT la Parchetul General in dosarul de evaziune fiscala al lui ADRIAN SARBU

Orlando Nicoara, fostul sef al Mediafax Group, este audiat luni la sediul Parchetului General in dosarul lui ADRIAN SARBU de evaziune fiscala, potrivit postului B1 TV.

Orlando Nicoara si-a dat demisia dupa ce timp de opt ani a condus Mediafax Group, companie detinuta de Adrian Sarbu. El a le-a transmis colegilor o scrisoare prin care ii anunta ca decizia lui nu are legatura cu dosarul penal deschis de procurori, si nici cu insolventa.

Citeste si: BOMBA IN MEDIA: MEDIAFAX GROUP SI-A CERUT INSOLVENTA. FOTO

Nicoara a explicat intr-un mesaj postat pe blog motivul demisiei.

“Mi-am anuntat intern plecarea la inceputul lui octombrie, acum doua luni. Dosarul de la Parchet a fost deschis pe 2 decembrie, iar insolventa a fost ceruta pe 26 noiembrie.  Opt ani care s-au implinit in iulie. Cam asta a fost perioada petrecuta in cele 3 companii sau grupuri pentru care am lucrat pâna acum. Au fost 16 ani frumosi. Ultimii 8, plini, cu multe realizari care li se datoreaza colegilor si cu multe incercari mai putin reusite care mi se „datoreaza” mie. Voi ramâne cel mai mare fan al proiectelor Mediafax Group si al oamenilor care lucreaza la ele. Le multumesc tuturor colegilor si partenerilor pentru tot ce ne-a iesit in ultimii 8 ani. Ce va urma? Voi reveni cu detalii :)”, a scris Orlando Nicoara pe blog.

Citeste si: DOSARUL MEDIAPRO EXPLODEAZA: JURNALISTI cu GREUTATE sunt audiati la POLITIE