OSCAR PISTORIUS a incercat sa se SINUCIDA in PUSCARIE

OSCAR PISTORIUS a negat ca s-a ranit incercand sa se sinucida, asa cum a sugerat presa sud-africana, dupa ce a fost dus din inchisoare la spital, relateaza Reuters.

Un purtator de cuvant al penitenciarului a refuzat sa ofere detalii privind ranile atletului, invocand secretul medical. El a declarat ca OSCAR PISTORIUS s-a ranit cand a cazut din pat. Un gardian de la spitalul Kalafong, din Pretoria, citat sub acoperirea anonimatului de presa sud-africana, a spus ca sportivul a suferit rani la incheieturile mainilor, care au fost bandajate. El a adaugat ca gardienii i-au controlat apoi celula si au gasit lame. Dupa ce a primit ingrijiri medicale, OSCAR PISTORIUS a fost dus din nou la inchisoare.

CITESTE SI: OSCAR PISTORIUS A FOST CONDAMNAT LA 5 ANI DE INCHISOARE

OSCAR PISTORIUS, in varsta de 29 de ani, si-a impuscat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp, de Ziua Indragostitilor, in 2013. OSCAR PISTORIUS  sustine ca in momentul in care a tras patru focuri de arma prin usa baii sale a crezut ca in baie este un hot, nu Steenkamp.

OSCAR PISTORIUS a fost declarat vinovat de omor prin imprudenta in 2014, cand a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.

OSCAR PISTORIUS a petrecut aproape un an in inchisoare, dupa care a fost plasat in regim de arest la domiciliu. Parchetul a facut insa apel si a obtinut incadrarea faptei sportivului ca omor. El a fost condamnat apoi la sase ani de detentie.

Sursa foto: BBC