OSCAR PISTORIUS isi va afla SENTINTA in data de 21 octombrie

Judecatoarea Thokozile Masipa a anuntat vineri ca va da sentinta in procesul lui Oscar Pistorius, marti, 21 octombrie, sportivul sud-african fiind gasit vinovat de omor din culpa.

“Tribunalul se va reuni din nou, marti, 21 octombrie”, a declarat judecatoarea Thokozile Masipa. Procurorul Gerrie Nel a cerut minim zece ani de inchisoare cu executare pentru Pistorius, in timp ce apararea a pledat pentru o pedeapsa cu munca in folosul comunitatii.

CITESTE SI: Administratia Penitenciarelor din Africa de Sud: Avem conditii pentru a-l incarcera pe PISTORIUS 

Oscar Pistorius, in varsta de 27 de ani, a impuscat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relatie de trei luni. Procesul lui Pistorius a inceput in luna martie 2014. Judecatoarea Thokozile Masipa a citit in instanta, la 12 septembrie, concluziile sale in acest caz.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost gasit vinovat de omor din culpa de justitia sud-africana, dar a obtinut dreptul de a ramane in libertate pe cautiune pana la reluarea discutiilor in cazul sau la tribunalul din Pretoria.

CITESTE SI: OSCAR PISTORIUS este vinovat de omor din culpa. Condamnarea va fi anuntata peste cateva saptamani 

Luni, la Pretoria au inceput pledoariile finale ale apararii si acuzarii pentru determinarea sentintei in cazul lui Oscar Pistorius.

Sursa foto: washington post