OSEMINTELE GASITE IN URALI sunt ale TARULUI NICOLAE al-II-lea si ale sotiei sale, ALEXANDRA

Noi teste de ADN ce au comparat OASELE EXHUMATE ale ULTIMULUI TAR AL RUSIEI, NICOLAE al-II-lea, cu MOSTRE DE SANGE cunoscute ale FAMILIEI REGALE, au demonstrat fara nicio urma de indoiala ca ramasitele ultimului Tar al dinastiei Romanov sunt AUTENTICE.

De asemenea, noi probe prelevate de la descendenti anonimi de sex feminin ai Reginei Victoria a Marii Britanii s-au potrivit din punct de vedere genetic cu falca inferioara a controversatei sale sotii, de origine germana, ALEXANDRA, informeaza Daily Mail. Testele au fost solicitate de Biserica Ortodoxa Rusa, care se temea ca rezultatele ADN anterioare ale oaselor gasite in minele rusesti din Urali nu ar fi concluzive.

Noile analize au aparut dupa ce in luna septembrie s-a redeschis DOSARUL PENAL AL UCIDERII TARULUI NICOLAE AL-II-LEA si a familiei sale de catre bolsevici, in anul 1918, anul urmator abdicarii sale. Fragmente din falca inferioara si din vertebra cervicala ale ultimului Tar s-au potrivit cu probe de sange ale lui ALEXANDRU al-II-lea, care a fost asasinat in 1881, a declarat Comitetul Rus de Investigatii, echivalentul FBI-ului. Materialul genetic din oasele Tarului s-a potrivit cu un nou test efectuat pe o mostra de sange gasita pe o camasa purtata de Nicolae al-II-lea, ce era atunci Print Incoronat, sange rezultat in urma unei tentative de omor asupra sa in 1891, in Japonia.

“Am gasit in aceste mostre heteroplasmie, o mutatie genetica rara ce era prezenta in probele de sange ale Tarului Nicolae al -II-lea”, a spus purtatorul de cuvant Vladimir Markin. ADN-ul mitocondrial al Alexandrei se potriveste cu “sangele descendentilor feminini ai Reginei britanice Victoria, bunica sa”, a mai adaugat acesta.

Oasele ultimului Tar, ale sotiei sale si ale celor trei fiice ale sale au fost dezgropate in padurea de langa Ekaterinburg, la sfarsitul erei sovietice, cu un sfert de secol in urma.

Acestia au fost ingropati in Sankt Petersburg, in 1998, cu Printul Michael de Kent reprezentand Regina, dar multi oameni ai bisericii s-au indoit atunci ca acelea sunt ramasitele autentice ale Romanovilor.

O descoperire din 2007 ale unor mici ramasite ce se credeau a fi ale printului Alexei si a surorii sale Maria au putut fi ingropate doar dupa ce Biserica s-a convins ca oasele sunt autentice. Tarul Nicolae al II-lea a fost canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa in anul 2.000.

Sursa foto: wikipedia